Smile
:'( :)

Hai , Please be NICE like barbie and benten okay my stallker muahh

masa sentiasa berlalu dengan pantas
Thursday, 6 June 2013 |

Assalamualikum Alhamdulillah masih diberikan kesempatan untuk terus bernafas dan bertaubat padaNya, syukur hadrat ilahi ;') bismilah .. hari ahad 2jun jumpa shoffi walaupun tidak merancang ianya hanya sahaja sahaja , tak sangka kita jumpa diwaktu malam dah masuk dua kali jumpa waktu malam dan bertemankan farhan dan adik ipar ahah kayy ;') malu heheh mula mula msg biasa biasa yang selalu kita orang lakukan lepas tuh pukul 10:37pm shoffi mesej ajak keluar pada mulanya aku fikir taknak sebab dah ngatuk dan sebab penat baru balik dari keluar pergi kenduri kahwin lepas tuh shoffi cakap abang pian suruh habiskan minyak kereta sewanya alang alang dia ajak keluar kay dengan pantas kilatnya aku balas okay nak siap siap dan tanya ibu dulu lepas dah tanya ibu cakap okay jaga diri tunggu shoffi 45minit kay sampai dah nak tertidur dengan pakai baju kurung dan tudung dah aku pantang kalau duduk kat kerusi dan pejam mata mungkin kalau aku tak tahan ngatok aku dah bermimpi pergi australia agaknya ahaha ;'D dalam 11lebih juga shoffi sampai sian jauh dia nak amik dia punya BUAH HATI ni ahaha mengadew , huh lupa aku ada mesej dia yang aku dah siap sekali kawan dia yang malas mesejnya tulisan besar kecik besar kecik dari situ aku dah agak ni bukan shoffi yang balas aku dah gelak gelak ibu sampai pelik tenguk aku -.- serabai seyh paan ni buat lawak seram . dan lepas dia dah sampai dia tanya nak pergi mana ? aku okay jea pergi mana mana aku on jea lepas tuh shoffi ajak pergi makan okay no hal sayanggg . mula paan ajak pergi bbu makan tempat restoran ANGAH sekali tak buka hmmm hampeh perasaan sokay lain tempatkan ada hehe ;) so berbicang kejap nak pergi mana mula mula aku bagi cadangan pergi salam dekat nusajaya bapak jauh kay kesian pulak patah balik so paan cadangkan pergi stimboat kayy hoho first time dok pergi sumpah kay dan dah sampai tuh turun lepas tuh shoffi lupa nak amik wallet kay mentel lepas tuh lampu pulak on patah bali lepas tuh patah bali takut betry low tapi wawan yang pergi (adikipar) baru off lampunya kay shoffi sengal -.- . cari cari tempat sekali pergi tempat bahagian yang belah depan padahal dah sampai belakang tapi patah balik kay , disebabkan bahagian elakang tuh ada kawan iu aku malas nak bersekemuka kay ahah ;'D dan dah jumpa akhirnya tempat nak makan paan belanja air dan tahu bakar alololo omelnya . tapi kitaorang serik pergi makan kat stimboat sebab asik sakit perut yang paling kesian shoffi asik masuk tandas kay kesian mysayang =( , dah lepas tuh minyak kereta buat hal shoffi dah gelabah kay paan siap cakap RAFHANAH tenguk bf kau ni serabut or what lupa lah weyh aku dah gewam tepuk legan dia ahaha poning kepala aku tenguk mysayang -.- ni haish kay akhirnya jumpa juga pam minyak Alhamdulillah , lepas dah isi minyak round bandar balik pergi tenguk pasar karat bawak wawan dan kacau maknyah kayy maknyah jeling aku jemah nampak aku yang omel kalah dia huh kau yang layan kan paan panggil dia -.- ayoyoy paan cakap alah maknyah tuh nampak kau lah RAFHANAH what the omel aku kena ? majuk kay aku cakap dah arghh balik argh gini ahah ayat sentap . lepas tuh lepak lido kejap tapi shoffi ajak lepak dekat tempat aku ahaha kay saat perjalanan balik lah aku terasa nak menangis ;'( sebab bila aku curi curi padang dia aku teringat apa aku buat dekat dia ;'( YaAllah hmm kay dah sampai kat traficlight aku gatal pegang tangan dia aku gemggam kuat  kuat sesungguhnya aku tak tahu kenapa aku gemggam kuat kuat sangat mungkin takut kehilangan dia lagi  ;'( bila dah lampu traficlight dah hijau terasa cepat jea masa tuh detik kay sebenarnya aku tak puas nak menantap wajah dia ;'((( dan aku suruh dia masuk selekoh tempat abang main futsal saja melambat kan masa ;'( kay bila dah sampai rumah terasa macam belum nak balik lagi terpakse lepaskan dia balik hmmm . kay masuk jea rumah mula teringat waktu aku curi curi pandang waktu dia buat lawak ketawa senyum marah kay rindu :( . syang missyou   5/6/2013 5:05am

older posts /